easee elbil ladeboks

Anmeldelse

Easee Home ladeboks til opladning af elbiler derhjemme

Med en Easee ladeboks kan du lade din elbil op derhjemme til den billigste pris. For til ladeboksen medfølger der en serviceaftale med strømforbrug. Og fordi det er Easee, som står for el-leverancen, kan du få refunderet elafgiften på den strøm, du bruger til at lade elbilen op med. Det kan du ellers normalt ikke som privat. Det skærer næsten halvdelen af prisen på en opladning af elbilen. Læs mere om Easee ladeboks, og se hvor nemt det kan gøres at lade elbilen op derhjemme.

Easee ladeboks

Easee Lite ladeboks 11 kW

  • Du ejer selv ladeboksen
  • Ladeeffekt op til 11 kWh
  • Ladebrik inkluderet
  • App styring
  • Opdateres løbende online
  • Fås i 5 farver
  • Indbygget el-måler
  • Integreret DC beskyttelse

Pris uden installation

4.295 kr.

Gå til butik

Har du købt dig en elbil, får du den billigste opladning, hvis du lader den hjemme i garagen med en ladeboks med serviceaftale. Det viser en undersøgelse fra danske FDM.

For oplader du næsten altid elbilen derhjemme, og kører mere end 2.000 km om året, er det for dyrt at købe ladeboksen selv. Samtidig skal du køre mere end 53.000 kilometer om året, før det kan betale sig med en abonnementsløsning.

Easee ladeboks er billigst på grund af refusion af elafgiften

Det gør en ladeboks-løsning som den, de tilbyder hos Easee, til den mest økonomiske løsning. For ladeboksen sælges med en serviceaftale, som omfatter elforbruget. Det betyder, at du kan få refunderet elafgiften på den del af dit elforbrug, der går til at lade elbilen op med.

Denne refusionsaftale er ellers kun tilgængelig for virksomheder. Som privatperson kan du ikke få refunderet elafgiften. Men fordi Easee er et firma, og det er dem, som står for afregningen af strømmen til opladningen, kan de får refunderet elafgiften. Og gevinsten ved refusionen af elafgiften sender firmaet ubeskåret videre til dig.

Det skærer tæt på halvdelen af elprisen for at oplade elbilen derhjemme. Det gør ladeboksen fra Easee til en mere fordelagtig løsning end at købe din egen eller tegne abonnement på ladeboksen.

10x

Hurtigladning

Med Easee Home kan du oplade op til 10 gange hurtigere end i et standardstik. Det oplades så hurtigt som muligt med den tilgængelige kapacitet og garanterer dig den højeste opladningseffekt.

3x

Optimeret opladning

Du kan have op til tre ladebokse på ét system. Alle tilsluttede biler kan oplades samtidigt, og den tilgængelige strøm fordeles automatisk og dynamisk mellem enhederne. Den samlede belastning vil således aldrig overstige den indstillede grænse for sikringen.

22 kW

Fuld af kraft

Ladeboksen kan oplade med både 1- og 3-faser og understøtter opladning op til 22 kW. Den har en type 2 standard opladningsstik. Med mulighed for at oprette forbindelse til op til flere i serie – start med en og udvid efter behov.

4G

Internetforbindelse

Alle vores ladebokse er forbundet til internettet med integreret 4G *. Hvis du køber nu, får du et 4G-abonnement inkluderet hele livet. Det betyder, at du ikke behøver at bekymre dig om at have WiFi-dækning i garagen. *Forudsætter 4G-dækning.

24/7

Altid opdateret

Ladeboksen opdateres løbende med nye funktioner. Vi registrerer, om der er problemer, og udfører proaktiv vedligeholdelse. På denne måde ved du, at du har købt et sikkert og fremtidssikkert produkt.

69%

Lille størrelse

Ladeboksen er 69% mindre og lettere end andre elektriske ladebokse med lignende funktionalitet. Den vejer kun 1,5 kg! Det betyder, at vi sparer miljøet mindst 4 kg kobber og plast pr. Produceret oplader.

Få en meget lettere opsætning af din ladeboks til elbilen

Men refusionen af elafgiften er ikke den eneste gevinst ved at købe en Easee ladeboks til elbilen. Også selve opsætningen bliver meget lettere. For Easee står for alt det praktiske.

Havde du selv købt din ladeboks, skulle du selv i gang med at indkøbe materialer og bestille en autoriseret el-installatør til at slutte ladeboksen til din boligs elinstallation. 

For en ladeboks til elbilen er ikke lige til at sætte i stikkontakten. Den kræver sin egen gruppe i eltavlen, og helst også sit eget HPFI-relæ. Så får ladeboksen ikke slukket for strømmen overalt derhjemme, hvis der skulle ske en fejl.

Samtidig kræver mange elbiler på 400 Volt, når de skal lades op. Det stiller ekstra strenge krav til sikkerhed og bestykningen af det kabel, som skal gå fra eltavlen og ud til ladeboksen i carporten eller garagen.

Men vælger du en Easee ladeboks, slipper du for alt besværet og udgiften til installatøren. Firmaet sender en autoriseret installatør ud og slutter ladeboksen til i din eltavle, og står for både trækning af kabler og selve opsætningen af ladeboksen udenfor.

Så kan du gå og nusse om elbilen imens, og skal hverken holde styr på en masse forskellige regninger eller sætte dig ind i at købe elmateriel.

Smart ladeboks med smarte funktioner og smart design

Selve ladeboksen kan fås i fem forskellige farver: Hvid, rød, mørkeblå, mørkegrå og helt sort. Det gør det nemt at finde en ladeboks, som også farvemæssigt passer godt til det sted, hvor den skal sættes op.

Har du ikke mulighed for at montere den på væggen, kan du også købe en smart stander, som du graver i jorden sammen med elkablet. Så kan ladeboksen monteres på den.

Samtidig er ladeboksen ikke særlig stor. Den kræver ikke mere plads end et A4-papir, og stikker kun 10 cm ud fra væggen. Det gør det nemt at finde plads til den, og betyder, at du ikke kommer til at støde ind i boksen, når du går forbi den.

Intelligent opbygning

Samtidig er indmaden i ladeboksen opbygget, så du sparer miljøet for lige ved 4 kg kobber og plastik i forhold til tilsvarende ladere. Easee ladeboksen vejer kun 1,5 kilo, hvor mange andre bokse vejer både 5 og 6 kilo. Det sænker i øvrigt kravene til, hvor solid en overflade, ladeboksen kan sættes op på.

På forsiden af ladeboksen sidder der en smal LED-lysstribe, hvor du kan se status på opladningen. Så er det nemt at se, hvornår din elbil er fuldt opladet.

Produktion i Norge giver lavere klimaaftryk

Udover at få en grønnere og billigere kørsel, reducerer du også dit CO2-udslip med en Easee ladeboks. 

For ladeboksen er produceret i Norge frem for et eller andet sted i Fjernøsten. Det mindsker boksens klimaaftryk på miljøet, fordi den kun skal transporteres oppe fra Norge og til Danmark.

Trådløs betjening med app

Easee ladeboksen leveres med et gratis 4G SIM-kort inkluderet, så den altid er online. Den kan også sluttes til hjemmets WiFi-netværk, så den er online ad den vej. 

Derved kan du betjene ladeboksen trådløst ved hjælp af en app på din SmartPhone. Så kan du både se, hvornår elbilen er færdigopladet, styre adgangen til ladeboksen og – smart hvis du har solceller – vælge hvilken strømstyrke ladeboksen skal lade med.

En anden smart detalje ved app-styringen er, at du kan fastlåse ladekablet mellem bilen og ladeboksen, så der ikke er nogen, som kan stjæle det. Hverken når det hænger på ladestanderen, og ikke er i brug, eller når du lader bilen op.

Kan lade alle typer elbiler – også i fremtiden

Med en effekt på op til 22 kW, kan ladeboksen fra Easee oplade alle typer elbiler på markedet – samt dem, som kommer på gaden i fremtiden.

Det betyder samtidig, at du altid får den hurtigste ladning, når du holder hjemme i garagen. For det er de færreste offentligt – og i øvrigt også konkurrerende – ladebokse, som kan lade med så høj effekt.

Online-forbindelsen gør det også muligt for producenten løbende at opdatere ladeboksen med nye funktioner og tilpasse den til nye modeller af elbiler, efterhånden som de kommer på markedet.

Har du flere elbiler i husstanden, kan du sætte flere Easee ladebokse til samme forbindelse, så de kan styres fra den samme app. Samtidig kan ladeboksene udnytte den indbyggede intelligente load balancing, så du kan udnytte den tilgængelige strøm mest optimalt til opladning af dine elbiler.

Ladeboksen fra Easee er det klogeste valg

Vælger du en Easee ladeboks med serviceaftale får du den billigste opladning af din elbil hjemme i garagen. Samtidig gør de intelligente betjeningsmuligheder og mulighed for løbende at holde boksen opdateret med nye funktioner, Easee ladeboksen til et klogt valg.

Så skal elbilen være klar og nyopladet hver morgen, er det en ladeboks fra Easee, du skal investere i.