E.ON ladestander

E.ON tilbyder opladning af din elbil fra mere end 1.600 lokationer med ladestandere fordelt over hele landet. Det gør dem til en af de mest udbredte aktører på markedet. Samtidig kan du vælge mellem flere forskellige abonnementstyper. En anden fordel ved E.ON er, at du ikke skal bruge ladebrik, men nemt kan lade elbilen op fra E.ON appen på din smartphone. Desværre har de så ikke det bedste ry, når det kommer til kundeservice.

Tyske E.ON tilbyder opladning af din elbil, hybrid- og plugin-hybrid fra mere end 1.600 lokationer over hele landet. Ladestanderne er dog primært placeret i de større byer, samt i nærheden af de større hovedfærdselsårer. Så kommer du for langt ud på landet, bliver der hurtigt langt til den nærmeste E.ON ladestander.

Både langsomme og hurtige ladere

E.ON har flere forskellige ladestandere, du kan vælge imellem. I byerne har de nogle såkaldte byladere, som gør det muligt at lade elbilen op over en længere tidsperiode. F.eks. mens du er på job eller indkøbstur, eller hen over natten. Sidstnævnte er ideelt, hvis du bor i lejlighed uden adgang til egen ladestander.

På ladestationerne langs de større veje og på nogle af stationerne i de større byer, finder du også hurtig- og lynladere. De kan lade bilen væsentlig hurtigere op end byladerne. Så har du brug for en pause på turen, kan du få ladet en pæn portion strøm på bilen, mens du drikker en kop kaffe eller snupper en frokost.

Vælg mellem flere abonnementstyper

Hos E.ON kan du vælge mellem 4 forskellige abonnementstyper, der er tilpasset dit kørselsbehov og hvilken type elbil, du har.

E.ON Drive Lite

Det billigste abonnement hedder E.ON Drive Lite. Det er helt gratis. Til gengæld giver du en noget højere pris pr. kWh, når du lader. Perfekt til dig, som f.eks. har egen ladeboks derhjemme, og kun sjældent har brug for at lade ude i byen.

E.ON Drive Plus

Det næste trin hedder E.ON Drive Plus. Her giver du et lavt månedligt beløb, og får så mulighed for at lade til en lidt lavere kWh-pris. Det er en god løsning, hvis du har egen ladeboks derhjemme, men kører så meget, at du regelmæssigt har brug for at lade, når du er på farten.

E.ON Drive Free Hybrid

Har du en plugin-hybrid bil, er E.ON Drive Free Hybrid en god og økonomisk løsning. Her kan du lade ubegrænset fra alle E.ONs ladestandere – også lynladere – over hele landet til en fast månedlig pris på 349,- kroner om måneden.

E.ON Drive Free

Har du en rigtig elbil, skal du i stedet vælge E.ON Drive Free. Her kan du lade ubegrænset fra alle typer af E.ON ladestandere over hele landet til en fast månedlig pris på 649,- kroner pr. måned. Genialt, hvis du bor i lejlighed uden mulighed for egen ladeboks, og har et stort kørselsbehov hver dag.

Kræver ikke ladebrik

En stor fordel ved E.ON er, at de ikke kræver ladebrik, når du skal bruge deres ladestander. 

Al betaling og betjening af ladestanderne sker nemlig fra den særlige E.ON app, som du kan få til både Android- og Apple-smartphones. Så slipper du for at skulle holde styr på ladebrikken, og kan nemt følge med i, hvor meget bilen er blevet ladet op.

Ikke det bedste ry

På trods af deres store tilgængelighed – i hvert fald i byerne og langs hovedfærdselsårerne – og brugervenlige betjening, har E.ON tilsyneladende ikke det bedste ry, når det kommer til kundeservice.

Således bugner TrustPilot af vrede anmeldelser, hvor en kunde bl.a. nævner, at firmaet svarer hurtigere på de vrede anmeldelser på TrustPilot end på deres egen supportside.

Men så længe du ikke løber ind i problemer, eller har brug for hjælp, virker E.ON til at være en billig og enkelt løsning for dig, når du skal lade din elbil eller plugin-hybrid i hverdagen.

Lej din ladeboks og kom billigt i gang med at lade!

Billigst i 7 ud af 10 tilfælde. Prøv elbil beregneren her

Opstart

Depositum 995 kr.

Refunderes når abonnement ophører.

Abonnement

Abonnement inkl. ladeboks:
189 kr /mdr.

Der er livstidsgaranti på ladeboksen i hele lejeperioden

Refusion af el-afgift

Få 76,10 øre/kWh retur når du lader.

LIBLE er billigst i 7 ud af 10 tilfælde