HomeCharge

HomeCharge

HomeCharge er forhandler af ladebokse og ladestandere fra Easee og tilbyder desuden fordelagtige serviceaftaler med fuld elrefusion, hvilket vil sige den højst mulige elrefusion på markedet på 1,12 kr. pr. kWh.

HomeCharge er desuden kåret til Årets Easee Partner i Europa. Måske netop på grund af deres mange gode anmeldelser, gode priser og smarte løsninger til både private og boligforeninger.

Ladeboks med serviceaftale

Pris for ladeboks: Fra 9.999 kr. inkl. installation

Pris for serviceaftale: 79 – 99 kr./måned

Til private forhandler HomeCharge kun en enkelt ladeboks; nemlig Easee Home ladeboksen. Boksen hører til blandt de mest populære ladebokse i Europa. Det skyldes måske især, at prisen er meget fornuftig, og at boksen fylder op til 70% mindre end tilsvarende ladebokse.

Som udgangspunkt koster ladeboks inkl. installation 9.999 kr. – og så ejer du boksen. Har du i forvejen en ladeboks af et andet mærke, koster en Easee Home ladeboks kun 7.999 kr. inkl. installation og nedtagning af gammel boks. Det skyldes, at nedtagningen er gratis, og at det meste af installationen kan genbruges.

Easee Home ladeboksen kan fås i flere farver og lade op til 22 kW, men kan også bruges til 11 kW. Boksen kører på WiFi og kan fjernstyres via app. Her kan du blandt andet se dit forbrug og styre opladning, så bilen for eksempel oplades om natten, eller når strømmen er billigst.

Fordele og ulemper ved ladebokse fra HomeCharge

HomeCharge er kåret til at være Europas bedste forhandler af Easee – og det er ikke uden grund. Der er nemlig rigtig mange fordele ved at købe en ladeboks og få en serviceaftale hos HomeCharge.

Fordele:

 • Gratis nedtagning af eksisterende ladeboks
 • Elrefusion på 1,12 kr. pr. kWh
 • Ingen binding
 • Automatisk aflæsning
 • Adgang til 200.000 ladestationer i Europa
 • Pris på ladeboks er inkl. installation
 • Du køber og ejer ladeboksen
 • Gode anmeldelser på Trustpilot

Ulemper:

 • Tilbyder ikke elaftale
 • Installation kan ikke fravælges
 • Tilbyder ikke erhvervsaftaler

Nem montage

Få hjælp til montering af ladeboks

Modtag 3 tilbud

Ladeboks til boligforening

Som boligforening er det efterhånden ved at være obligatorisk at tilbyde en ladestander til elbiler. Flere og flere beboere vil udskifte bilen med en hybrid- eller el-bil, og efterspørgslen på standere vil stige.

Som boligforening risikerer I, at beboere vil ønske at flytte, hvis det ikke er muligt at oplade bilen på parkeringspladsen.

Der er faktisk rigtig mange gode grunde til at tilbyde mulighed for opladning af elbiler. Ikke mindst fordi det kan blive en rentabel forretning for boligforeningen. Ladeboksens pris er nemlig hurtigt tjent ind igen.

Med ladestandere fra HomeCharge bestemmer I selv prisen på opladning. Derudover får I fuld elrefusion. Det betyder, at I faktisk kan tjene penge på at tilbyde beboerne at oplade deres biler.

Opladeløsninger via HomeCharge betyder, at brugere kan betale efter forbrug via deres app, og at de desuden kan stille sig i kø for at reservere en ladeboks.

Ladeboks med app

Easee ladeboks kommer med Easee app, der både kan fås til iOS og Android.

App’en giver dig blandt andet følgende funktioner:

 • Mulighed for at vælge, hvornår du vil lade (f.eks. i forhold til strømpriser)
 • Låsning af ladekabel, når det ikke er i brug
 • Adgangsstyring
 • Justering af strømstyrke (i forhold til solcellestrøm)

Easee anbefaler naturligvis deres egen app, men du har også friheden til at vælge en anden app som f.eks. Monta. Andre apps kan dog ikke nødvendigvis fungere med alle ladeboksens funktioner.

Ladeboks til sommerhus

Som sommerhusejer er der to overordnede grunde til at få opsat en ladeboks:

 • Du har selv en elbil og vil gerne kunne oplade din bil, mens du er i sommerhus
 • Du udlejer dit sommerhus og vil gerne gøre udlejning mere attraktiv og samtidig tjene ekstra

Fra sommerhusområderne er der typisk langt til den nærmeste ladestander – og i højsæsonen er der rift om de standere, der ligger tættest på. Derfor er det både som sommerhusejer og lejer af feriebolig svært at få opladet bilen i sommerhuset.

En ladeboks til sommerhuset kan låses med app, så det kun er dig (og andre med tilladelse), der kan gøre brug af den. Du får desuden rabat på en serviceaftale i sommerhuset, hvis du i forvejen har en aftale i din faste bolig.

Vælger du en ladeboks til dit udlejningssommerhus, tjener den sig hurtigt ind igen og er en ekstra indtjening fremadrettet. Gæsterne betaler nemlig fuld pris for opladning, mens du scorer en elrefusion på 1,12 kr. pr. kWh.

Netop fordi der endnu er begrænsede sommerhuse med private ladebokse, kan du også sætte prisen på udlejning en smule op. Der er nemlig rift om sommerhuse med mulighed for opladning af elbil.