IONITY ladestander

Tyske IONITY tilbyder ekstrem hurtig opladning af din elbil med deres 350 kW ladestandere. Her kan du få ladet elbilen op til 80 % batterikapacitet, mens du lige snupper en kop kaffe. Firmaet har ladestandere placeret over hele Europa, og her i Danmark findes de foreløbig 6 steder langs det danske motorvejs-H. Desværre er kunderne ikke særlig tilfredse med den tårnhøje pris på en opladning eller firmaets kundeservice.

IONITY er en udbyder af ladestandere til elbiler, som udmærker sig ved at kunne lade elbilen ekstra hurtigt op. Det sker ved hjælp af nogle kraftige ladestandere, som kan levere op til 350 kW.

Bag det tyske firma står en række bilproducenter, herunder bl.a. BMW, Daimler, Ford, Volkswagen, Hyundai og Kia.

ionity ladekort juni 2021

Hurtig opladning på vejen

IONITYs ladestandere er placeret langs de store trafikårer i det meste af Europa. Herunder står der foreløbig 6 IONITY ladestationer rundt langs det store motorvejs-H i Danmark. 

Så er du på farten, og har brug for en hurtig opladning af elbilen, er det muligt at svinge ind forbi, og få ladet bilen op, mens du snupper en kop kaffe eller et måltid på den motorvejsrestaurant eller tankstation, som oftest ligger lige ved siden af IONITY ladestanderne.

Ladestanderne er møntet på at lade batteriet op til 80 % af kapaciteten. Det tager nemlig længere tid at lade batteriet helt op fra de 80 procents kapacitet til maks. Men med 80 % kapacitet får du også nok ekstra kilometer at køre videre på, uanset hvilken elbil du har.

Betal pr. opladning

Du kan ikke tegne abonnement på opladning ved en IONITY ladestander, men betaler pr. gang, du anvender deres ladestation.

Du kan betale fra en særlig IONITY app, som du kan hente til din Android- og iOS-smartphone. I app’en kan du også finde den nærmeste IONITY ladestation, der hvor du kører.

Samtidig kan du også bruge IONITY-appen til at betale for ladning hos nogle andre udbydere af ladetjenester. Hvilke der er tale om, fremgår af det kort over ladestandere, som du kan se i appen.

Høj pris

Prisen for en opladning på en IONITY ladestander er forholdsvis høj. Faktisk næsten 3 gange så høj som hos mange af de konkurrerende ladeudbydere.

Så har du en elbil med en forholdsvis stor batterikapacitet, er det ikke ualmindeligt, at du ender med at betale i nærheden af 500 kroner for en opladning!

Til gengæld slipper du for at skulle vente i måske op til flere timer på at kunne køre videre. En opladning til 80 % af batteriets kapacitet kan typisk klares på 15-20 minutter på de kraftige ladestandere, som bl.a. kendes på deres karakteristiske design. 

Så hvis det er vigtigt at komme hurtigt videre, er IONITY den hurtigste – om end mest bekostelige – løsning.

Ikke de bedste kundeanmeldelser

Netop prisen for en 80 % opladning af elbilen er en af de største ankepunkter, når vi gennemgår firmaets anmeldelser på TrustPilot.

Samtidig har mange også problemer med at få aktiveret deres konto, når de opretter den fra app’en. Andre klager over dårlig eller manglende kundeservice.

Så lige som mange andre ladeudbydere til elbiler, har IONITY ikke det bedste rygte blandt brugerne.

Men har du brug for en hurtig opladning, så du kan nå frem til tiden – og er villig til at betale prisen for den – er IONITY de eneste på markedet, der lader op i den fart.

Lej din ladeboks og kom billigt i gang med at lade!

Billigst i 7 ud af 10 tilfælde. Prøv elbil beregneren her

Opstart

Depositum 995 kr.

Refunderes når abonnement ophører.

Abonnement

Abonnement inkl. ladeboks:
189 kr /mdr.

Der er livstidsgaranti på ladeboksen i hele lejeperioden

Refusion af el-afgift

Få 76,10 øre/kWh retur når du lader.

LIBLE er billigst i 7 ud af 10 tilfælde