Ladop

Ladop

LADOP er forhandler af en enkelt type opladeboks, som fås med forskellig effekt. Hos LADOP køber du en del af ladeboksen kontant og et månedligt abonnement, der giver ret til elrefusion.

Ved opsigelse, kan du købe boksen fri for et mindre beløb – alternativt mister du dit opstartsgebyr og skal sende boksen retur. Det er dermed lidt en mellemting mellem at købe og leje en ladeboks.

Ladop er desværre lukket ned. Vi anbefaler derfor at du kigger på vores prissammenligner over de billigste ladebokse til netop dit behov. 

Ladeboks fra LADOP

LADOP forhandler tre ladebokse, der i princippet er ens og kan det samme, men som yder med forskellig effekt:

 • Ladeboks med 3,7 kW
 • Ladeboks med 11 kW
 • Ladeboks med 22 kW

 

De fleste elbiler oplader med 11 kW, mens plugin-hybrid-biler oplader med 3,7 kW. Nogle af de nyere biler på markedet kan oplade med 22 kW – og det er formentlig fremtiden. Dog er det langt fra alle almindelige husstande, der endnu kan yde den effekt.

Med til alle ladebokse følger der et 5-meter ladekabel, så du ikke skal købe det særskilt. Boksene har desuden indbygget elmåler og WiFi og kan fjernstyres med den smarte app Monta.

At boksen kan fjernstyres med app betyder blandt andet, at du kan oplade, når strømmen er billigst; for eksempel om natten.

Abonnement med refusion

Hos LADOP betaler du en procentdel af en ladeboks og et månedligt abonnement, der også indebærer elrefusion. Opstartsprisen er 4.999 eller 5.999 kr., afhængigt af om du vælger en ladeboks med 3,7 kW, eller 11 kW eller en ladeboks med 22 kW.

Derudover betaler du et månedligt abonnement på 98 kr., der giver dig ret til fuld elrefusion på 1,12 kr. pr. kWh. Refusionen udbetales automatisk, da boksen har WiFi og indbygget elmåler.

Du kan frit bruge ladeboksen i hele abonnementets løbetid. Ønsker du på et tidspunkt at opsige aftalen, kan du købe boksen fri for 1.495 kr. – og så ejer du boksen. Vær dog opmærksom på, at der er 6 måneders binding fra opstart.

LADOP giver dig mulighed for at komme hurtigt i gang. Boksen leveres typisk inden for en uge, og hvis du på forhånd har fået en elektriker til at lave en installation med kraftstik, kan du selv tilslutte boksen ved modtagelse. Vær dog opmærksom på, at du ved denne løsning skal tilkøbe et kraftstik til selve boksen.

Installation af ladeboks

Priserne på ladebokse fra LADOP er ekskl. installation. De fleste autoriserede elektrikere vil påtage sig opgaven. Du kan også bestille installation som tilkøb, hvis du køber en ladeboks hos LADOP.

Ønsker du selv at kontakte en elektriker, kan du enten først bestille og modtage ladeboksen for efterfølgende at få en elektriker eller elinstallatør ud for at installere boksen.

En anden løsning er at få en elektriker til at lave installationen på forhånd og sætte et kraftstik på. Du kan nemlig tilkøbe et kraftstik, der passer til ladeboksen fra LADOP, så du selv kan tilslutte boksen til installationen. Det gør det også nemt at tage boksen ned igen ved behov eller returnering.

Prisen for en installation afhænger af det enkelte firma, men vil typisk være mellem 2.500 og 3.500 kr. hos en lokal elektriker. Bestiller du installation hos LADOP, er prisen 3.799 kr. ekskl. eventuelt ekstraarbejde som gravearbejde eller ekstraordinær trækning af kabler, der afregnes med installatøren på dagen.

Prisen er højere via LADOP, da der er kørsel inkluderet, og der ikke nødvendigvis er tale om en lokal elinstallatør.

Nem montage

Få hjælp til montering af ladeboks

Modtag 3 tilbud

Fordele og ulemper ved ladebokse fra LADOP

LADOP tilbyder en lidt speciel løsning, hvor du lejer en ladeboks til størstedelen af kontantprisen. Hvis du så ønsker at opsige abonnementet, kan du købe boksen fri for en lav merpris.

Dén løsning er der naturligvis fordele og ulemper ved. Herunder kan du se fordele og ulemper ved at købe ladeboks og abonnement hos LADOP.

Fordele:

 • Fuld elrefusion på 1,12 kr. pr. kWh
 • Kan fjernstyres med app (Monta)
 • Boksen kan nemt tilsluttes med kraftstik
 • 5 meter kabel er inkluderet i prisen
 • Indbygget elmåler og WiFi

Ulemper:

 • Tilbyder ikke elaftale
 • Ved opsigelse skal boksen købes fri
 • Højere månedlig pris end andre steder
 • 6 måneders binding

Har jeg brug for et abonnement?

LADOP tilbyder – ligesom mange andre udbydere – en abonnementsaftale. I dette tilfælde lejer du ladeboksen for en højere kontantpris, og så betaler du en relativt lav månedlig “leje”, der inkluderer aftale om elrefusion.

Dén løsning er dog kun en løsning for dig, hvis du i forhold til din bopæl og din nuværende el-løsning ikke i forvejen får elrefusion. Du får allerede elrefusion, hvis du enten har elvarme, solceller, jordvarme eller husstandsvindmølle.

Får du i forvejen elrefusion, behøver du ikke en abonnementsaftale. I så fald kan det bedre betale sig at købe en ladeboks kontant, så du ejer den, og så tilslutte den dit nuværende elnet. På den måde vil du fortsat få elrefusion for det, du bruger ekstra; altså det du bruger på opladning af din elbil.