Lible

Lible

LIBLE tilbyder leje af ladeboks samt abonnementsaftaler med refusion af el. I begge tilfælde betaler du ikke en kontantpris for ladeboksen, men et månedligt abonnement på enten 199 kr. uden elrefusion eller 249 kr. inkl. elrefusion.

Du kan også købe en Easee Home ladeboks hos LIBLE, hvis du ønsker at eje boksen. Du kan købe med eller uden refusion af elafgift. Abonnement på refusion udgør ved køb af ladeboks 69 kr. pr. måned.

Lej din ladeboks og kom billigt i gang med at lade!

Billigst i 7 ud af 10 tilfælde. Prøv elbil beregneren her

Opstart

Depositum 995 kr.

Refunderes når abonnement ophører.

Abonnement

Abonnement inkl. ladeboks:
189 kr /mdr.

Der er livstidsgaranti på ladeboksen i hele lejeperioden

Refusion af el-afgift

Få 76,10 øre/kWh retur når du lader.

LIBLE er billigst i 7 ud af 10 tilfælde

Easee Home ladeboks

LIBLE forhandler én model ladeboks, og det er Easee Home, som er én af de mest populære ladebokse på markedet. Det skyldes, at den har rigtig mange fordele.

For det første fylder Easee Home meget lidt – faktisk op til 70% mindre end tilsvarende bokse. Derudover har den indbygget elmåler og WiFi, så du ikke selv skal indberette elforbrug; det klares helt automatisk, og du får også automatisk udbetalt afgiftsrefusion, hvis du har en aftale.

Ladeboksen kan desuden styres via app. Det betyder, at du kan starte og afslutte opladning, selvom du ikke er hjemme, men også at du kan indstille opladning til at starte på et bestemt tidspunkt; for eksempel når strømmen er billigst.

Hos LIBLE kan du bestille Easee Home i sort eller hvid.

Leje af ladeboks

Hos de fleste andre forhandlere skal du købe en Easee Home ladeboks for en kontantpris på mellem 6.000 og 8.000 kr. Der er altså tale om en relativ høj udskrivning. Dén slipper du for ved at vælge at leje boksen frem for at købe den.

Med et LIBLE abonnement betaler du et depositum på 995 kr. Derudover betaler du blot den månedlige ydelse på enten 199 kr. ekskl. refusion eller 249 kr. inkl. refusion (229 kr. pr. måned ved forudbetaling af 1 år).

For mange vil elrefusionen helt eller delvist dække lejen af ladeboksen. Det betyder, at ladeboksen i princippet kan være gratis, og at du dermed kun betaler for dit elforbrug.

Vælger du et abonnement med refusion, aflæses forbrug automatisk, og du får hvert kvartal udbetalt refusionen direkte til din konto.

Vær opmærksom på, at du ved leje af ladeboks hos LIBLE selv skal betale for installation af boksen. Du kan enten bestille installation i forbindelse med dit køb hos LIBLE eller få klaret opgaven hos en lokal elinstallatør.

Køb af ladeboks

Hos LIBLE kan du også købe en Easee Home ladeboks. Det er samme model, som du kan leje. Ved køb koster ladeboksen 6.399 kr. ekskl. installation. Installationsprisen er den samme som ved leje – se afsnittet nedenfor.

Når du køber ladeboksen, er det dig, der ejer den. Du slipper for at betale en månedlig leje, du skal ikke betale depositum, og du skal ikke betale for nedtagning og returnering, når du opsiger lejen.

Du kan også frit vælge, hvilken udbyder af abonnement med refusion, du vil gøre brug af, når du selv ejer boken.

Installation af ladeboks

Ved leje af ladeboks, betaler du en lav månedlig pris for brug af ladeboksen. Du slipper dermed for en stor kontant udskrivning til at købe en ladeboks. Du skal dog betale for installation af boksen, uanset om du køber eller lejer den.

Prisen på installation afhænger af, hvorvidt du i forvejen har en ladeboks, hvor dele af installationen kan genbruges, eller du skal have lavet en helt ny installation.

Ved leje eller køb af ladeboks fra LIBLE, kan du enten bestille installation samtidig med bestilling eller vælge at få en lokal elektriker til at udføre opgaven. Bestiller du installation i forbindelse med køb eller leje af ladeboks, koster det 3.999 kr. inkl. moms.

Har du i forvejen en ladeboks, kan den udskiftes med en LIBLE Easee ladeboks for en pris fra 990 kr., hvis du lejer eller køber en ladeboks med abonnement, eller 1.500 kr., hvis du lejer eller køber en ladeboks uden abonnement.

Nem montage

Få hjælp til montering af ladeboks

Modtag 3 tilbud

Kan jeg få refusion af elafgift?

Private kan ikke som udgangspunkt få refusion af elafgiften. Derfor kræver det en abonnementsaftale med en virksomhed at få refusion.

Hos LIBLE kan du få en abonnementsaftale, der giver dig mulighed for refusion af el på 1,12 kr. pr. kWh. Det gælder, uanset om du lejer eller købe en ladeboks.

Det er dog ikke alle, der kan få elrefusion. Har du i forvejen afgiftsfritagelse, for eksempel hvis du har elvarme, solceller, husstandsvindmølle eller jordvarme som primær opvarmning af din bolig, får du i forvejen refusion og har ikke behov for en abonnementsaftale.

Læs mere om refusion af elafgift

Fordele og ulemper ved ladebokse fra LIBLE

Hos LIBLE kan du både købe og leje en ladeboks. Du kan se fordele og ulemper ved at vælge en ladeboks fra LIBLE herunder.

Fordele:

  • Du kan vælge mellem at købe eller leje ladeboksen
  • Du kan enten få installation via LIBLE eller vælge en lokal elinstallatør
  • Du får fuld elrefusion på 1,12 kr. pr. kWh
  • Der er fuld garanti på ladeboksen i hele abonnementets løbetid ved leje

Ulemper:

  • Du skal selv stå for nedtagning og returnering af ladeboksen efter opsigelse af leje
  • Der er binding på 6 måneder ved leje