Norlys

Norlys

Norlys er kendt for grøn strøm, og så er de ejerne bag Stofa og Netselskabet N1. Men de tilbyder også både ladeboks til elbil, elaftale og serviceaftale. Og netop denne ladeboks er én af de smartere varianter på markedet. Den kan nemlig både fjernstyres og overvåges via app.

Hos Norlys kan du vælge en ladeboks med en grøn elaftale og serviceaftale, en ladeboks med serviceaftale eller blot en ladeboks.

Ladeboks med elaftale

Pris: 9.995 kr.

Hos Norlys køber du din ladeboks, selvom den er med elaftale. Det betyder, at du ejer boksen, og at du kan beholde den, selvom du opsiger dit abonnement. Vælger du samtidig at lave en aftale om elforsyning via Norlys, får du en besparelse på boksen på 2.000 kr. (normalpris 11.995 kr.)

Hos Norlys betaler du for den strøm, du bruger. En abonnementsaftale koster 29 kr. om måneden foruden den strøm, du bruger.

Udover, at du får el fra Norlys, kan du også vælge at tegne en serviceaftale, der giver dig mulighed for at få elrefusion på den strøm, du bruger til opladning af din elbil.

En Norlys elaftale er uden binding og inkluderer kundeservice og teknisk support.

Ladeboks uden elaftale

Pris: 11.995 kr.

Vil du gerne benytte din eksisterende udbyder af strøm, kan du også vælge bare at købe ladeboksen hos Norlys. I så fald er den 2.000 kr. dyrere, end hvis du vælger dem som din eludbyder.

Vælger du samtidig en serviceaftale, så du kan få elrefusion, koster det 99 kr. om måneden. Det indebærer desuden kundeservice og teknisk support.

Info om ladeboks fra Norlys

Modsat mange andre forhandlere af ladebokse, tilbyder Norlys kun én variant. Boksen er en EVBox Elvi, og den passer til alle el- og hybridbiler. Den lader med op til 11 KW og har både autostart og manuel start.

Norlys ladeboksen er kendetegnet ved at være lille og stilren – og så kan den styres via en app. Med app’en kan du både fjernstyre den, så bilen lades op på et ønsket tidspunkt – for eksempel når strømmen er billigst – og du kan også fjernovervåge den.

App’en giver dig desuden et overblik over de øvrige standere i landet, samt ladepriser, hastighed og tilgængelighed, så du altid kan finde en billig og fri ladestation, når du er på farten. Du kan også betale for strøm på en ladestation direkte via app’en.

Med i prisen for ladeboksen er eventuel nedtagning af eksisterende elboks, så det skal du ikke bekymre dig om.

Fordele og ulemper ved Norlys ladeboks

Fordele:

 • Mange flotte anmeldelser på Trustpilot, hvilket både afspejler dem som udbyder af ladebokse og som elselskab
 • Stilren og minimalistisk ladeboks
 • Fjernstyring via app
 • Ingen binding
 • Du køber og ejer ladeboksen
 • Mulighed for serviceaftale for at få elrefusion
 • Mulighed for elaftale med grøn strøm
 • Gratis nedtagning af eksisterende ladeboks

Ulemper:

 • Du skal selv betale for ladeboks og installation
 • Elaftale koster et mindre månedligt abonnementsgebyr
 • Der er ikke mulighed for en fastpris-aftale

Hvor lang tid tager det at installere en ladeboks?

Når du bestiller en ladeboks fra Norlys, modtager du et spørgeskema, som du skal udfylde. Herefter kontakter installatøren dig og aftaler en dag, der passer dig, hvor installationen foretages.

Selve installationen tager 2-4 timer, og du skal være hjemme, mens installatøren er der. Dels fordi han skal have adgang til eltavlen, men også fordi dine ønsker til placering af selve ladeboksen så kan tages i betragtning.

Når installatøren er færdig med installationen, får du grundige instruktioner i at bruge både ladeboks og app – herefter er du i princippet klar til at oplade din bil.

Er det bedre at købe en ladeboks end at leje den?

Hos mange abonnementsudbydere af ladebokse og elaftaler, lejer du en ladeboks i forbindelse med dit abonnement. Det betyder også, at hvis du opsiger abonnementet, skal du betale for nedtagning af boksen, som udbyderen skal have retur.

Hos Norlys er det anderledes – også selvom du både kan få elaftale og serviceaftale hos dem. Her køber og betaler du din ladeboks, så du ejer den. Det vil sige, at hvis du på et tidspunkt opsiger dit abonnement hos Norlys, kan du beholde din ladeboks og bruge den med en elaftale hos en anden leverandør.

Der er ingen tvivl om, at elbiler vinder mere og mere ind. Især med fordelagtige serviceaftaler, der giver mulighed for elrefusion. Derfor stiger boligens værdi også, hvis der allerede er mulighed for at oplade en elbil på matriklen. Typisk får du altså dækket dine udgifter til ladeboksen, når du sælger din bolig.