Wallbox Pulsar Plus ladeboks 22 kWh

Wallbox Pulsar Plus ladeboks 22 kWh

Wallbox Pulsar Plus ladeboks 22 kWh – 32 A – Type 2 stik

  • Du ejer selv ladeboksen
  • Ladeeffekt op til 22 kWh
  • Inkl. 5 meter ladekabel
  • Fjernbetjening med app
  • Lader også 7,4 og 11 kWh
  • Justérbar fra 6 til 32 A
  • Integreret DC beskyttelse
  • Fås i flerbrugerversion

Pris uden installation

6.288 kr.

Gå til butik

Wallbox Pulsar Plus ladeboks er en lille, kompakt designperle, som kan oplade elbilen med op til 22 kWh og 32 A med et type 2 stik. Den leveres med indbygget WiFi-forbindelse, mulighed for PowerBoost til hurtig opladning og egen jordfejlstrømsafbryder. Prisen hører til i den lave ende, og designet er i top med et flot og iøjnefaldende statuslys, som fortæller, hvor langt ladeboksen er med opladningen af din elbil.

Der findes efterhånden en del ladebokse til el- og plugin-hybridbiler, du kan købe til opsætning hjemme i privaten. De fås i lige så mange forskellige stilarter og størrelser, som der er udbydere. Men langt fra alle er så flotte og fængslende at se på som Wallbox Pulsar Plus.

Ladeboksen fra Wallbox fylder ikke særlig meget, og kan lade ved et utal af forskellige strømstyrker og effekter, og kan både betjenes og overvåges fra en app på din smartphone. Det gør det nemt at holde øje med, at opladningen forløber som den skal – og den indbyggede jordfejlstrømsafbryder slår ladeboksen fra, inden den trækker strømmen i resten af boligen.

Kompatibel med elbiler og plugin-hybrider fra alle mærker

Wallbox Pulsar Plus ladeboksen kan anvendes til alle former for elbiler og plugin-hybridbiler, som bruger et type 2 ladestik. Det gør langt hovedparten af de elbiler og plugin-hybrider, der sælges i dag.

Rent strømmæssigt understøtter Pulsar Plus ladeboksen fra Wallbox alt lige fra 1-faset opladning med op til 6 A og 1,4 kW og op til 3-faset opladning med 32 A og 22 kW ved både 230 V og 400 V (dog naturligvis kun ved 3-faset opladning).

Wallbox-ladeboksen er også udstyret med en smart PowerBoost-funktion, som gør det muligt at lade elbilen lidt hurtigere op.

Flot design, du ikke kan få øjnene fra

Wallbox Pulsar Plus fylder ikke særlig meget, og som sådan er designet på ladeboksen ret så anonymt – så længe du ikke tænder for den!

For lige så snart du tænder for den lyser logoet og en cirkel omkring dette op. Lyset fungerer samtidig som statusindikator for, hvor langt du er med opladningen af din plugin-hybrid- eller elbil – og lyset både skifter farve og bevæger sig under opladningen.

Det ser så godt ud, at mange har måtte tage sig selv i at stå udenfor og se på statusindikatoren, mens bilen lader op.

Fjernbetjening med app og langt ladekabel

Det er dog slet ikke nødvendigt. For ved hjælp af den indbyggede WiFi-forbindelse kan du styre og overvåge opladningen fra en Wallbox-app på din smartphone, eller online på myWallbox-portalen på firmaets hjemmeside.

Pulsar Plus Wallbox’en understøtter også bluetooth-kommunikation, og kommer som standard med et ladekabel på hele 5 meter.

Det gør det nemt at få ladet bilen op, uden at du behøver at have kablet svævende udstrakt i luften, sådan som du tit ser det på andre ladebokse, der oftest leveres med et kortere kabel.

Til Wallbox’en kan du derfor også tilkøbe en smart kabelophænger. Den gør det nemt at holde styr på ladekablet, når det ikke er i brug.

Godt køb til prisen

Rent prismæssigt ligger Wallbox Pulsar Plus i den lave ende af skalaen til en pris. Det gør det muligt, både at købe ladeboksen og få sat den op af en autoriseret installatør til en pris på lige omkring 10.000 kroner.

Så vil du have en ladeboks til elbilen derhjemme, som ikke fylder særlig meget, er flot at se på og tilmed ikke ruinerer dig at anskaffe, er det Wallbox Pulsar Plus, du skal købe.