Webasto Pure Ladeboks 11 kW

Webasto Pure Ladeboks 11-kW

Webasto Pure Ladeboks 11 kW

  • Du ejer selv ladeboksen
  • Ladeeffekt op til 11 kW
  • Integreret ladekabel 4,5 mtr.
  • Magnetlås inkluderet
  • Integreret lovpligtigt Type B fejlstrømsrelæ
  • Black Edition
  • Indbygget el-måler
  • 5 års garanti på ladeboksen
  • Fås også i en 22 kW model

Pris uden installation

3.852 kr.

Gå til butik

Med Webasto Pure Ladeboks 11 kW bevæger Webasto sig ind på markedet for opladere til elbiler. Firmaet er ellers nok mest kendt for deres robuste og driftssikre varme- og køleløsninger til bil og båd. Det er to kvaliteter som – sammen med et flot design – går igen i deres ladeboks til elbilen eller plugin hybriden. Læs anmeldelsen, og køb den hos en af de billigste udbydere af Webasto Pure ladebokse.

Webasto er nok mest kendt for at gøre det muligt at sætte dig ud i en dejlig varm bil om vinteren. Eller en dejlig afkølet bil om sommeren. Deres varme- og køleløsninger til både person- , håndværker- og lastbiler har nemlig været den ekstra lille luksus i masser af år.

Webasto Pure – ladeboks i flot design

Både varme- og køleløsningerne er ikke nogen, du kan se i hverdagen. Derfor har det aldrig været aktuelt at tale om design på Webasto-produkter – udover de fjernbetjeninger, som de styres med.

Men at firmaets produktudviklere har forstand på andet end smart elektronik og komfortløsninger, beviser det flotte design på Webasto Pure ladeboksen. For den sorte ladeboks er ikke alene flot med sin lange LED-statuslampe på den sorte front.

Designet er også gennemtænkt, og giver blandt andet mulighed for at hænge ladekablet op hen over toppen af ladeboksen. Det er en smart løsning på et praktisk problem, som mange har, når ikke bilen er sat til ladning.

Gennemtænkt teknisk løsning

Selve den tekniske løsning er også gennemtænkt. Således er ladeboksen udstyret med et type B-fejlstrømsrelæ, som er et lovkrav ved opsætning af ladebokse. Men fordi fejlstrømsrelæet er indbygget i Webasto Pure ladeboksen, slipper du for en ekstraudgift til elinstallationen – og kan spare en plads i den sikkert allerede propfulde eltavle.

Ladeboksen er udstyret med et ladekabel på hele 7 meter. Det er væsentligt længere end standardlængden på de fleste andre ladebokse på markedet. Det lange kabel sikrer, at du kan parkere elbilen, som du stort set vil – og stadig have kabel nok til at lade det, uden at kablet bliver trukket ud i fuld længde.

Det minimerer sliddet og risikoen for, at kablet kan gå i stykker.

Samtidig kan ladeboksen låses med en nøgle, så der ikke er nogen, der kan snige deres elbil ind og lade den op, når du ikke er hjemme.

Til elbiler med type 2 ladestik

Ladeboksen gør det muligt at lade alle elbiler med ladestik 2, og med 11 kW-udgaven kan du lade elbilen eller plugin hybridbilen op til 5 gange hurtigere end fra en almindelig stikkontakt.

Du kan også få Webasto Pure ladeboksen i en 22 kW-model, hvis du har anskaffet en elbil, som har brug for at blive ladet med en endnu kraftigere effekt.

Husk at bestille installatør

Køber du Webasto Pure ladeboksen til din egen garage, skal du huske, at den skal sættes op af en autoriseret elinstallatør, for at installationen er lovlig.

Du kan dog sagtens selv købe automatsikringen til eltavlen og kablet, der skal trækkes ud til ladeboksen i garagen eller carporten. Du kan også selv trække kablet. Men det er elinstallatøren som skal tilslutte kablet og automatsikringerne i eltavlen, samt tilslutte ladeboksen til kablet, for at det er lovligt at bruge ladeboksen til opladning af elbilen eller plugin hybridbilen.

Bestil Webasto Pure ladeboks 11 kW lige her hos vores samarbejdspartner!