zapp maxicharger

Anmeldelse

Zapp Maxicharger

Zapp Maxicharger er en smart og innovativ ladeboks, der både kan bruges af private, virksomheder og foreninger. Ladeboksen fås med henholdsvis 11 eller 22 kWh-installation og mange praktiske funktioner som integreret elmåler, app-styring og integrerede betalingsløsninger.

Ladeboksen fylder ikke særlig meget og fås i farverne sølv og sort. Den er yderst vejrbestandig og kan dermed sagtens sidde på udendørs væg uden at kræve overdække.

ZappMaxicharger

Zaptec Maxicharger

Vejrbestandig ladeboks med 5 års garanti

Hvis du er til lækkert minimalistisk design i flotte afdæmpede farver, bør du tjekke denne ladeboks ud fra Zaptec.

Ladeeffekt

Op til 22 kW

App styring

Ja

Ladekabel

Nej, købes separat

Integreret elmåler

Ja

Elmåler

Ja

Integreret betalingssystem

Ja

Spar mere med Zapp Energy

Med en ladeboks fra Zapp kan du selv vælge din elleverandør. Du kan dog også vælge Zapp Energy. Det giver både en kontant besparelse på selve ladeboksen, men det har også den fordel, at elrefusionen er højere end ellers, og du sparer dermed også penge på forbruget. 

Zapp Energy inkluderer en serviceaftale, hvor du uden merpris får repareret eller udskiftet din ladeboks ved behov. Aftalen giver en lang række øvrige fordele som for eksempel mulighed for udlejning og straksudbetaling af elrefusion. Hos andre elleverandører kan du vente op til 12 måneder på udbetalingen. 

Prisen på serviceaftalen er tjent hjem igen allerede efter 1-2 opladninger. 

Til private og virksomheder

Zapp Maxicharger er en lille og smart ladebokse, der er velegnet til private såvel som virksomheder og ejendomsforeninger. Den kan fjernstyres online med app eller online platform, ligesom den kan integreres med betalingssystem og ladebrik. 

Boksen kan bruges til alle elbiler, også fremtidige modeller, og sikrer en hurtig opladning med mulighed for at vælge opladning, når strømmen er billigst eller mest klimavenlig. 

Den integrerede betalingsløsning gør det nemt for virksomheder og foreninger at sætte priser og opkræve online betaling via ladebrikker. Ligesom det også er muligt at opsætte private ladebokse til offentligt brug.  

Installation af ladeboks

Når du bestiller en Zapp Maxicharger, kan du samtidig vælge at købe installation af boksen til en fordelagtig pris. Du kan vælge mellem 11 eller 22 kWh-installation afhængigt af dit behov. Kan din bilmodel oplade med 22 kWh, bør du vælge denne installation, da det sikrer den hurtigste og mest effektive opladning. 

Vær opmærksom på, at ladekabel ikke medfølger, og at du skal bestille det separat. Det er vigtigt, at du vælger et kabel, der passer til den ønskede installation. Det kan være en fordel også at købe en kabelholder til væggen, så du kan hænge kablet op, når det ikke er i brug. 

11 eller 22 kWh

Passer til alle biler

Zapp Maxicharger passer til alle elbiler på markedet; også de biler, der kommer i fremtiden. Den fås med en 11 kWh eller 22 kWh-installation. Du kan dermed vælge den installation, der passer til din bilmodel.

App

Overvågning og styring

Ladeboksen er kompatibel med den smarte Monta-app og andre app-løsninger. Det giver mulighed for overvågning, opladning når strømmen er billigst eller mest klimavenlig, samt andre smarte styringsfunktioner.

4G

Internetforbindelse

Ladeboksen kan bruges via Wi-Fi eller Ethernet-kabel. Ved dårlig internetdækning kan den også styres via app eller Bluetooth.

5 år

Lang garanti

Ladebokse fra Zapp har hele 5 års garanti, uafhængigt af din serviceaftale. Derudover har du ret til fri reparation eller udskiftning i al den tid, du har en serviceaftale hos Zapp.

10x

Hurtigladning

En ladeboks med 22 kWh vil oplade 10 gange så hurtigt som opladning med et standardstik. Boksen sikrer dig den hurtigst mulige opladningseffekt.

24/7

Opdateres konstant

Ladeboksen opdateres hele tiden og sikrer dermed nyeste opdateringer. Derudover har den indbygget elmåler, så du også kan aflæse dit faktiske forbrug.

Tjen penge på din ladeboks

Med Zapp Maxicharger har du som privat også mulighed for at udleje boksen til andre elbillister og dermed tjene penge på den, når du ikke selv bruger den. Det er særligt smart, hvis du bor centralt.

Via Monta-appen kan du oprette din ladeboks, så den er offentligt tilgængelig. Du bestemmer selv prisen og tidsrummet for opladning hos dig, så du kan selv bestemme, hvor meget du vil tjene.

Du har altid mulighed for at gøre din boks privat igen, hvis du ikke længere ønsker udlejning, eller du kan afmelde udlejning i en given periode.

22 kWh sikrer fremtidig opladning

Ved at vælge en ladeboks fra Zapp, får du en ladeboks, der kan bruges til en 22 kWh-installation. Det betyder, at den kan bruges til alle elbiler – også de elbiler, der kommer på markedet i fremtiden.

Selv hvis du kun vælger eller har en 11 kWh-installation nu, har du mulighed for at opgradere installationen til 22 kWh ved behov; uden at du behøver at indkøbe en ny ladeboks. Den skal blot sættes op til den nye installation.

Ladeboksen er desuden konstant online og kan dermed modtage opdateringer fra producenten løbende. Det vil sige, at du altid har en opdateret ladeboks tilgængelig.

Lille og vejrbestandig

Zapp Maxicharger er ikke den mindste ladeboks på markedet, men den fylder og vejer alligevel ikke særlig meget. Den er ikke meget større end et A4-papir; bare lidt smallere og længere. Og så vejer den kun knap 4 kg og stikker under 10 cm ud fra din væg.

Alt i alt er der altså tale om en lille væghængt ladeboks, der ikke vækker stor opsigt. Selvom den er lille, er netop denne model dog yderst vejrbestandig og kan faktisk tåle at hænge ude i ekstreme vejrforhold. Du behøver dermed ikke at være nervøs for din ladeboks, uanset placeringen. Det er en robust installation, der kan klare det meste; også meget dårligt vejr.

Har du ikke lyst til at hænge ladeboksen op på væggen, kan du i stedet købe en stander til den. På standeren er der også mulighed for at opbevare ladekablet, når det ikke er i brug.

Fjernstyring med app

Denne ladeboks fra Zapp er integrerbar med flere forskellige apps og online platforme. Den mest benyttede app er Monta. App-styring gør, at du kan oplade din bil om natten, eller når du ikke er hjemme. Du kan indstille opladning til bestemte tidspunkter, der passer dig bedst, eller til, når strømmen er billigst.

App-styring giver også andre muligheder som at aflæse dit aktuelle strømforbrug, oversigter over elrefusion og mulighed for udlejning til andre elbillister, hvis du ønsker at tjene lidt ekstra penge eller blot gøre livet nemmere for andre ejere af elbiler.