zapp

Zapp

Zapp er en online forhandler af ladebokse til elbiler. Her kan du vælge mellem nogle af de mest populære ladebokse på markedet, herunder ladebokse fra nedenstående producenter:

  • Easee
  • ABB
  • Zaptec


Fælles for alle ladebokse er, at de er af europæiske producenter, og at der er 5 års garanti på boksene. Derudover kan du ved en serviceaftale hos Zapp både få elrefusion og altid sikre dig at få teknisk support og reparation eller udskiftning af boks ved behov.

Ladeboks med refusion og serviceaftale

Hos Zapp finder du et udvalg af markedets mest populære ladebokse og tilbehør til ladebokse til elbiler til både private og erhverv.

Zapp er desuden leverandør af serviceaftaler med mulighed for elrefusion. En serviceaftale hos Zapp koster 75 kr. om måneden og giver dig 84 øre. pr. kWh i refusion.

Fordele og ulemper ved ladebokse fra Zapp

De ladebokse, der forhandles hos Zapp, er integrerbare med app’en Monta. Det er en fremtidssikret løsning, der også giver ekstra fordele.

Fordele

  • 24/7 kundeservice til offentlige ladestandere
  • 5 års garanti fra producenten
  • Mulighed for serviceaftale og elrefusion
  • Adgang til 150.000 standere i hele Europa
  • Kan fjernstyres og overvåges via app

Ulemper:

  • Ikke mulighed for el-aftale

Ladeboks til erhverv

Zapp tilbyder også opladeløsninger til erhverv. De faciliterer for eksempel opladning af elbiler i Kastrup Lufthavn og Holbæk Kommune.

Der er mange fordele ved som arbejdsplads at tilbyde en ladestander. Dels er det et attraktivt gode og kan være med til at tiltrække nye medarbejdere, men det letter også de eksisterende medarbejderes hverdag.

Med en ladeboks fra Zapp kan I som arbejdsplads selv bestemme prisen for opladning. Der kan desuden oprettes forskellige grupper, så medarbejdere for eksempel kan lade til en mere fordelagtig pris end gæster.

Afhængigt af virksomhedens størrelse og behov, kan I enten nøjes med et par ladestandere eller større serier af op til 100 ladestandere. Som virksomhed kan I få elrefusion ved at vælge at tilbyde jeres medarbejdere opladning af elbil på arbejdspladsen.

Installationen af ladestandere fra Zapp gør det muligt at afprøve konceptet med et mindre antal standere for derefter at udvide med flere. Eftersom I selv vælger prisen for el, kan det også være en rentabel forretning.

Zapp tilbyder følgende opladeløsninger til erhverv:

Sidstnævnte er en meget hurtig oplader, der fås med op til 300 Kw.

Hvilken ladeboks skal jeg vælge som privat?

Zapp er forhandler af forskellige ladebokse. Hvilken, du bør vælge, afhænger af dit behov og dit budget. Nedenfor får du en oversigt over de ladebokse, Zapp sælger til private.

Zaptec Go

Zaptec Go er den mindste ladeboks på markedet, der byder på 22 kW. Boksen fås i flere farver, den er minimalistisk af design og fylder meget lidt – faktisk 80% mindre end tilsvarende ladere. Og så kan den bruges til alle biler, uanset om det er elbiler eller hybrid. Zaptec Go har desuden indbygget elmåler.

ABB Terra

ABB Terra er tysk kvalitet. Boksen er hvid med et indbygget 5 meter langt ladekabel. Boksen her passer også til alle el- og hybridbiler, og den er ligeledes integrerbar med Monta og har indbygget elmåler.

Easee Home

Easee Home hører til blandt de mest populære i Danmark. Det skyldes måske især det minimalistiske design, og at den er bæredygtigt produceret i Skandinavien. Også denne boks passer til alle biler, er integrerbar med Monta og har indbygget elmåer. Den fås desuden i flere farver.

Hvilken ladeboks er bedst?

De ladebokse, der forhandles hos Zapp, er nogle af de bedste og mest populære på markedet. Vælger du én af modellerne, er du altså godt dækket ind, uanset hvilken du vælger.

Alle tre ladebokse er med den nyeste og mest opdaterede teknologi, de kan alle integreres med app’en Monta og tilsluttets WiFi. De har også indbygget elmåler. Forskellen er derfor primært design, størrelse og farve.

Prismæssigt er der mindre forskelle. Zaptec Go har desuden den fordel at være den mindste ladeboks med 22 kW.

Medmindre ladeboksen har et integreret ladekabel, som er tilfældet ved ABB Terra, skal du desuden have et ladekabel fra boks til bil. Det kan også være en fordel at have et ladekabel liggende i bilen, da du ved nogle ladestandere skal bruge dit eget kabel.

Hos forhandleren Zapp kan du også købe forskellige typer af ladekabler og andet tilbehør til ladebokse- og standere.